Wednesday, 5 August 2015

WELCOME BACK!


Assalamualaikum gais...sori coz lame aq menghilang...ade sebab kenape aq menghilang untuk beberapa tahun...hahahaha...tapi x de lah serius sgt..huhuhu..cerita aq pun tergantung dah ni..baru sampai episod 10...idea aq pun dh hilang,hahaha
so gais,maybe next time bile tetibe idea muncul dlm kepala aq ni,aq sambung k...tapi aq x janji la,hehehe...actually aq start tulis cerite tu pun sebab aq x tau nk post ape kt blog...sebab tu aq try create story then post it...but,sekarang aq sendiri dh lupe jalan cerita story yg aq create...hahaha

Hurm gais,now I lost my idea...hahaha,aq dh x tau nk tulis ape...but dont worry,after this In Sha Allah aq akan share something yg bermanfaat dengan korang...aq harap ilmu tu berguna untuk kite semua...huhuhuhu...

ok gais,aq rase tu je yg boleh aq update setakat ni...hehehehe...lupe nak cakap

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN..

masih belum terlambat kan...heheheheh :)

SUKA DAN SUKI :)

No comments:

Post a Comment